Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Hier kan je vragen stellen met betrekking tot het downloaden.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4072
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 10 Mei 2016, 15:38

SimsFreakje schreef:Ik heb eigenlijk nu ook het idee dat er iets mis is gegaan bij het downloaden, want ik heb geen mogelijkheid om get to work überhaupt te installeren, als ik het bestand uitpak zie ik alleen allemaal mapjes staan en onder game - bin de gewone sims 4.


Ja bij die torrents is het dan weer de bedoeling dat je die mapjes kopieert naar je hoofdmap van de Sims 4
Overschrijven - Ja
Ik vind die torrents voor de Sims-4 niet echt prettig.
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 10 Mei 2016, 15:40

Wat raad je dan aan om te downloaden? Het lukt mij niet, dus denk dat ik gewoon alles verwijder en helemaal overnieuw begin.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4072
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 10 Mei 2016, 15:45

SimsFreakje schreef:Wat raad je dan aan om te downloaden? Het lukt mij niet, dus denk dat ik gewoon alles verwijder en helemaal overnieuw begin.


Aangezien het basisprogramma voor allebei de types download hetzelfde is.
Download uitbreidingen van deze site

Volg de installatieinstructies van deze pagina
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 10 Mei 2016, 15:51

Dan ga ik daar even de uitbreiding downloaden!

In ieder geval heel erg bedankt voor je hulp, top dat je mensen altijd zo goed helpt.
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 15 Mei 2016, 11:59

Ik heb de instructies precies gevolgd zoals op die pagina (de crack daar is wel van de Sims 3, dus heb 1 gebruikt die eerder in dit topic staat) maar het lukt gewoon nog steeds niet, blijf de melding krijgen..
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4072
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 15 Mei 2016, 12:24

SimsFreakje schreef:Ik heb de instructies precies gevolgd zoals op die pagina (de crack daar is wel van de Sims 3, dus heb 1 gebruikt die eerder in dit topic staat) maar het lukt gewoon nog steeds niet, blijf de melding krijgen..


Crack voor Sims 3 ?
Deze Crack is toch echt voor de Sims 4
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 15 Mei 2016, 12:29

Als ik de instructies volg van de link die je gaf en ik daar vanaf de crack download, krijg ik een mapje met de sims 3 erin..
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4072
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 15 Mei 2016, 13:02

SimsFreakje schreef:Als ik de instructies volg van de link die je gaf en ik daar vanaf de crack download, krijg ik een mapje met de sims 3 erin..


Je hebt helemaal gelijk - foutje van mij - ik heb het nu aangepast.
Uiteraard kun je de bestanden TS3W en TSLHost.dll uit je mapje Bin verwijderen.
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 16 Mei 2016, 18:25

Blijf dezelfde melding krijgen.. heeft het zin om alles nog een keer te verwijderen en dan weer opnieuw te installeren? Mijn gevoel zegt wel dat er nog steeds ergens een virusprogramma open staat die het bestand onschadelijk blijft maken ..
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4072
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 16 Mei 2016, 20:20

Je kunt het altijd proberen natuurlijk.
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 16 Mei 2016, 21:49

Ik heb nu iets anders: wanneer ik op mijn bureaublad de snelloppeling open uit het game - Bin mapje start origin op, ik sluit dat dan weer af in de taakbalk maar vervolgens start het spel niet.

Ik heb ook 2 andere Sims op mijn bureaublad staan: 1 The SimsTM 4 die naar het mapje electronic arts verwijst, waar ook een snelkoppeling teken bij staat. En 1 the Sims 4 die naar the Sims 4 als map in Program files verwijst maar waarvan ik dus de snelkoppeling open. Hier staat geen mapje get together bij, die wel in revo staat.

Even zo uitgebreid mogelijk, haha. Maar dus: hoe komt het dat het spel niet opent?
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4072
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 16 Mei 2016, 22:23

1. Het mapje de Sims 4 mag NOOIT in de map Program Files / Electronic Arts staan.
Omdat je zegt dat in Program Files - de Sims 4 Get Together ontbreekt, verplaats (dus niet kopieer) de hele map de Sims 4 uit Program Files - Electronic Arts naar Program Files. (Bestanden bestaan al, dus Overschrijven)

Let op dat beide de Sims 4 mapjes dezelfde naam moeten hebben. Staat er in Electronic Arts DE Sims 4 en in Program Files THE Sims 4 wijzig dan eerst het mapje in Electronic Arts ook naar THE Sims 4 (of andersom)

Probeer het dan nog eens met de juiste snelkoppeling
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 16 Mei 2016, 23:02

Heb gedaan wat je zegt, maar hij start nog steeds niet op .. ( ik voel me een vreselijk lastige klant haha, mijn excuses)
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4072
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 17 Mei 2016, 09:33

Controleer of je niet 2 mapjes de Sims 4 in Program Files hebt staan OF een mapje de Sims 4 IN je map de Sims 4
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 17 Mei 2016, 10:02

Nee, geen 2 mapjes of een mapje in het mapje..

Ik heb nu ook de snelkoppeling geopend als administrator, nu start het spel, maar zie alleen zwart scherm en dan valt hij weer uit, maar krijg de origin melding niet meer!
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4072
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 17 Mei 2016, 15:16

Het lijkt mij het verstandigst - omdat het nu een beetje een puinzooi aan het worden is - alles van de Sims-4 van je computer te verwijderen.
zie deze pagina

Zoek goed in Revo onder Sims 4, De Sims 4 en The Sims 4.
Alles wat je tegenkomt verwijderen op stand Gevorderd.

Ga naar deze site
Klik op Sims-4

1. Download het basisspel in .iso vorm (voor zover je dat nog niet gedaan hebt)
2. Download de Uitbreidingen in .iso vorm (voor zover je dat nog niet gedaan hebt)
3. Schakel je anti-virus uit
4. Installeer 1 en 2. let goed op dat de installatie niet naar de map Electronic Arts of de map Origin Games gaat.
sims4installatiemap.PNG

(Bij jou is dat dus C:\Program Files\The Sims 4. Wil je het op een andere schijf hebben wijzig dan de C in het stationsletter in de letter van die andere schijf)

5. Plaats de crack
6. Controleer of er nergens Origin open staat
7. Speel het spel
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 17 Mei 2016, 15:32

Doe ik dat! Basisspel had ik niet in iso vorm gedownload, dus die download ik nu. Hopen dat het nu wel lukt!
linnie0895
Gebruiker
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 Mei 2016, 12:42
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor linnie0895 » 17 Mei 2016, 16:18

Hoi, ik zit met precies hetzelfde probleem en ik heb ook alles geprobeerd wat hier staat. Maar toch krijg ik nog steeds de melding origin loopt niet. Wie kan mij helpen?
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4072
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 17 Mei 2016, 16:30

linnie0895 schreef:Hoi, ik zit met precies hetzelfde probleem en ik heb ook alles geprobeerd wat hier staat. Maar toch krijg ik nog steeds de melding origin loopt niet. Wie kan mij helpen?


Kijk eens in je installatiemap (meestal C:|program Files(X86)/The Sims 4) mapje Game/Bin of je daar een bestand RldOrigin.dll ziet staan.
Ik had zojuist de grootste "ruzie" met Windows Defender of één of andere anti-virus-ellende.
Elke keer weer was ik niet gemachtigd om dat bestand te plaatsen.

Uiteindelijk oplossing:
In de map Crack van je download, wijzig RldOrigin.dll in RldOrigin.txt
Nu kun je het wel naar je mapje Bin verplaatsen/kopieren.
Als het eenmaal in dat mapje staat, wijzig RldOrigin.txt weer naar RldOrigin.dll
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 17 Mei 2016, 19:55

Wanneer ik het nu wil installeren krijg ik de melding dat het bronbestand beschadigd is..

Oh wacht, als ik nu kijk hoe groot hij is is het 4,8 GB, terwijl het dus 8,8 moet zijn. Maar weer opnieuw gedownload, maar hoe komt het dat hij opeens is gestopt?
Maar als ik op de schijf klik waar ik hem met poweriso heb gekoppeld staat er 8,79 GB.
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 18 Mei 2016, 11:11

had basis opnieuw gedownload, maar krijg nu weer de melding dat origin niet loopt, terwijl ik origin van mijn computer heb verwijderd.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4072
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 18 Mei 2016, 12:08

SimsFreakje schreef:had basis opnieuw gedownload, maar krijg nu weer de melding dat origin niet loopt, terwijl ik origin van mijn computer heb verwijderd.


Heb je dan WEL de crack voor de basis geinstalleerd ?
Let op, daar wordt rld.dll als "virus" gezien.
Dus NIET de crack voor de uitbreidingen !
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 18 Mei 2016, 12:39

Ik heb de crack gedownload op de pagina die je gaf hierboven.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4072
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 18 Mei 2016, 13:13

In de iso van het basisspel zit een mapje Crack.
Open dat mapje, dan mapje Game en dan mapje Bin en je ziet 4 bestanden.
Die moet je kopieren naar C:\Program Files - The Sims 4 - Game - Bin.

basisspel sims4.PNG


Eén van die bestanden, rld.dll zal als een virus aangemerkt worden maar is dat natuurlijk NIET.

Omdat ik er van uit ga dat mensen ook gelijk de uitbreidingen installeren heb ik weinig aandacht geschonken aan de crack voor het basisprogramma.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 18 Mei 2016, 13:22

Nu ik dat heb gedaan en de snelkoppeling open krijg ik in m'n taakbalk heel even de Sims 4 maar die gaat al snel weer weg, er gebeurt niets.

Terug naar “Sims 4 - Downloaden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten