CC in ZLOrigin

Hier kan je tips en cheats delen met andere leden.
Gebruikersavatar
lotteeex
Gebruiker
Berichten: 32
Lid geworden op: 12 Jan 2015, 18:43
Contact:

CC in ZLOrigin

Berichtdoor lotteeex » 21 Sep 2017, 20:16

Normaal om Custom Content in de game te krijgen had je een speciaal mapje in documenten>electronic arts>sims 4, maar nu is heel het mapje weg? Is er een manier waarop ik wèl CC in mijn game kan krijgen via de ZLOrigin weg?
I know I expect too much and not enough all at once.
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 2982
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: CC in ZLOrigin

Berichtdoor Bee » 21 Sep 2017, 21:06

Gewoon zelf een map Mods (edit, bedankt BZ) aanmaken in de map C:\Documenten \Electronic Arts \De Sims 4
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
BanaanZombie
Staflid
Berichten: 2841
Lid geworden op: 16 Nov 2014, 11:40
Contact:

Re: CC in ZLOrigin

Berichtdoor BanaanZombie » 21 Sep 2017, 21:56

Het mapje moet Mods zijn, niet Downloads ;)

Ik heb hem zelf wel gewoon trouwens met zlorigin
Music and Love are the most powerful things in the world

When you're with the one you love, It's not hard to smile. It's hard not to smile
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 2982
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: CC in ZLOrigin

Berichtdoor Bee » 22 Sep 2017, 12:29

BanaanZombie schreef:Het mapje moet Mods zijn, niet Downloads ;)



Klopt, ik heb iets te lang Eilandverhalen gespeeld :)
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
lotteeex
Gebruiker
Berichten: 32
Lid geworden op: 12 Jan 2015, 18:43
Contact:

Re: CC in ZLOrigin

Berichtdoor lotteeex » 22 Sep 2017, 15:20

Heel het mapje 'De Sims 4' bestaat bij mij dus niet. Ik weet dat ik een eigen Mods mapje kan maken, alleen ik weet niet hoe zonder het 'De Sims 4' mapje. Het enige wat in het Documenten/Electronic Arts staat is 'De Sims 3'


Bee schreef:Gewoon zelf een map Mods (edit, bedankt BZ) aanmaken in de map C:\Documenten \Electronic Arts \De Sims 4
I know I expect too much and not enough all at once.
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 2982
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: CC in ZLOrigin

Berichtdoor Bee » 22 Sep 2017, 15:29

Heb je de sims 4 al wel een keer opgestart?
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
lotteeex
Gebruiker
Berichten: 32
Lid geworden op: 12 Jan 2015, 18:43
Contact:

Re: CC in ZLOrigin

Berichtdoor lotteeex » 23 Sep 2017, 18:01

Helemaal vergeten te doen, het klopt nu allemaal weer, thanks!

Bee schreef:Heb je de sims 4 al wel een keer opgestart?
I know I expect too much and not enough all at once.
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 2982
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: CC in ZLOrigin

Berichtdoor Bee » 23 Sep 2017, 20:24

Mooi! :)
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
lotteeex
Gebruiker
Berichten: 32
Lid geworden op: 12 Jan 2015, 18:43
Contact:

Re: CC in ZLOrigin

Berichtdoor lotteeex » 26 Sep 2017, 16:43

Nu heb ik dit opgelost, maar wil mijn ZLOrigin niet goed starten? Ik heb me verbonden met de ZClient (goede wachtwoord en e-mail), alleen mijn ZLOrigin moest ik mij opnieuw aanmelden, wat ik heb gedaan ( met mijn account dat verbonden is aan de ZClient) ik probeerde de Sims op te starten toen eerst zei het 'activatiecode invoeren' en nu als ik de sims 4 applicatie start staat er 'niet verbonden met Origin' wat nu?

Bee schreef:Mooi! :)
I know I expect too much and not enough all at once.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 3848
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: CC in ZLOrigin

Berichtdoor tarac » 27 Sep 2017, 09:58

lotteeex schreef:Nu heb ik dit opgelost, maar wil mijn ZLOrigin niet goed starten? Ik heb me verbonden met de ZClient (goede wachtwoord en e-mail), alleen mijn ZLOrigin moest ik mij opnieuw aanmelden, wat ik heb gedaan ( met mijn account dat verbonden is aan de ZClient) ik probeerde de Sims op te starten toen eerst zei het 'activatiecode invoeren' en nu als ik de sims 4 applicatie start staat er 'niet verbonden met Origin' wat nu?

Bee schreef:Mooi! :)


Ga naar de map van ZLOrigin in Program Files (x86) of klik met rechts op de snelkoppeling voor ZLOrigin en kies Bestandslocatie openen
Scroll naar onder en klik op unins000.exe (staat de Z van Zclient voor)
ZLOrigin wordt nu verwijderd.
Installeer ZLOrigin opnieuw via de map zl-systeem ->ZLOrigin->setup.exe

Terug naar “Sims 4 - Tips en cheats”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten