Pagina 1 van 1

Trap met hekje

Geplaatst: 11 Nov 2017, 16:50
door garapoes
Hoe zorg je ervoor dat deze ruimte, dus een trapopening met een hekje zonder vloer, gezien wordt als een ruimte? Het spel denkt namelijk nu dat het buiten is. Ik heb wel een dak, maar geen vloer en dus ook geen plafond. Ik weet dat het kan maar ik krijg het niet voor elkaar.

Re: Trap met hekje

Geplaatst: 11 Nov 2017, 17:26
door Bee
garapoes schreef:Hoe zorg je ervoor dat deze ruimte, dus een trapopening met een hekje zonder vloer, gezien wordt als een ruimte? Het spel denkt namelijk nu dat het buiten is. Ik heb wel een dak, maar geen vloer en dus ook geen plafond. Ik weet dat het kan maar ik krijg het niet voor elkaar.


Misschien even de trap weghalen?

Re: Trap met hekje

Geplaatst: 11 Nov 2017, 23:41
door BanaanZombie
Ik denk dat je dan nu ook geen vloer kunt plaatsen op de verdieping er boven? Kan dat wel - dan wordt het wel als binnen gezien. Kan dat niet wordt het idd als buiten gezien. Ik vind dit een HEEEL irritant probleem in de sims 4 en dat maakt bouwen soms echt trigger waardig. Maar het is op te lossen. Pak de muur tool, en ga alle wanden weer opnieuw bij langs tot je een gesloten ruimte hebt. Niet langs de trap, maar er omheen. Dit lost het bij mij meestal weer op. Maar jeez wat os dat irritant om constant te doen. Ik heb dat dus vaak als ik een vloer wil plaatsen op de 2e verdieping. KAN dat niet omdat het niet als ruimte gezien wordt, terwijl alles gesloten is. Ik moet soms echt mn huis in blokken bouwen en pas als alles klaar is qua bouw kunnen ze weg.