Kan de bakker werkbank uit de store niet gebruiken

Hier kan vragen stellen met betrekking tot het downloaden.
Post Reply
PJOHNS
Gebruiker
Posts: 53
Joined: 03 Nov 2016, 23:50
Contact:

Kan de bakker werkbank uit de store niet gebruiken

Post by PJOHNS »

Hoi iedereen, ik had een paar sets van de sims-store.weebly gedownload, onderandere Brunch bij de Oude Molen.
Nou had ik de instructies van de fix + cc.merged gelezen en gevolgd, maar toch kan ik de bakker werkbank niet gebruiken. Als ik erop probeer te klikken, staat er: 'geen interacties mogelijk'

Hoe kan ik dit oplossen?
PJOHNS
Gebruiker
Posts: 53
Joined: 03 Nov 2016, 23:50
Contact:

Re: Kan de bakker werkbank uit de store niet gebruiken

Post by PJOHNS »

Ik heb gemerkt dat telkens als ik mijn spel open, de 'orginele' ccmerged automatisch word toegevoegd bij mijn dcbackup map dus ik denk dat het daar aan ligt.
User avatar
Bee
Staflid
Posts: 3492
Joined: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Kan de bakker werkbank uit de store niet gebruiken

Post by Bee »

Heb je hier gekeken? https://sims-store.weebly.com/fixen-pre ... ntent.html

Heb je allebei de sets (sims3-packs) geïnstalleerd? En de benodigde CCMerged en nieuwste fix?
Misschien moet je daarna even je scriptbestanden verwijderen en de werkbank opnieuw plaatsen.

NB: Het klopt dat het spel een nieuwe CCMerged aanmaakt maar dat mag niet uitmaken. Het neemt dan de gegevens over van de geplaatste CCMerged.

Probeer het anders eens in een nieuw spel nadat alles goed geplaatst is.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
PJOHNS
Gebruiker
Posts: 53
Joined: 03 Nov 2016, 23:50
Contact:

Re: Kan de bakker werkbank uit de store niet gebruiken

Post by PJOHNS »

Bee wrote: 11 Oct 2020, 16:03 Heb je hier gekeken? https://sims-store.weebly.com/fixen-pre ... ntent.html

Heb je allebei de sets (sims3-packs) geïnstalleerd? En de benodigde CCMerged en nieuwste fix?
Misschien moet je daarna even je scriptbestanden verwijderen en de werkbank opnieuw plaatsen.

NB: Het klopt dat het spel een nieuwe CCMerged aanmaakt maar dat mag niet uitmaken. Het neemt dan de gegevens over van de geplaatste CCMerged.

Probeer het anders eens in een nieuw spel nadat alles goed geplaatst is.

Ik heb eindelijk na maanden gevonden waar het aan ligt. Ik had al die tijd geen winrar geïnstalleerd, dus ik zette die fix in mijn map zonder uit te pakken. He he, eindelijk kan ik hem gebruiken.
User avatar
Bee
Staflid
Posts: 3492
Joined: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Kan de bakker werkbank uit de store niet gebruiken

Post by Bee »

PJOHNS wrote: 05 Dec 2020, 14:57
Bee wrote: 11 Oct 2020, 16:03 Heb je hier gekeken? https://sims-store.weebly.com/fixen-pre ... ntent.html

Heb je allebei de sets (sims3-packs) geïnstalleerd? En de benodigde CCMerged en nieuwste fix?
Misschien moet je daarna even je scriptbestanden verwijderen en de werkbank opnieuw plaatsen.

NB: Het klopt dat het spel een nieuwe CCMerged aanmaakt maar dat mag niet uitmaken. Het neemt dan de gegevens over van de geplaatste CCMerged.

Probeer het anders eens in een nieuw spel nadat alles goed geplaatst is.

Ik heb eindelijk na maanden gevonden waar het aan ligt. Ik had al die tijd geen winrar geïnstalleerd, dus ik zette die fix in mijn map zonder uit te pakken. He he, eindelijk kan ik hem gebruiken.
Waardeloos zeg! Had het nog even gevraagd. Staat er wel bij dat je het uit moet pakken met winrar.. Nu ja, gelukkig doet ie het nu! :mrgreen:
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Post Reply

Return to “Sims 3 - Downloaden”