Onvoltooide installatie

Hier kan vragen stellen met betrekking tot het downloaden.
Gebruikersavatar
xLotje
Gebruiker
Berichten: 16
Lid geworden op: 23 Mar 2015, 00:08
Contact:

Onvoltooide installatie

Berichtdoor xLotje » 14 Jul 2016, 18:33

Hello Simmers,

ik was bezig met het installeren van de sims 3 uitbreidingen op de goede volgorde, maar WA deed het niet, en Ambities ook niet, dus daarom besloot ik willekeurig beestenbende te installeren, wat wel werkte, en daarna ook Jaargetijden, en die deed het ook.
De foutmelding die halverwege de installatie krijg, is deze:

Afbeelding
Afbeelding

Oh ja, het uitvoeren van de patch (waarvan ik dacht dat dit misschien het probleem zou verhelpen) kon ook niet:

Afbeelding

Ligt dit misschien aan Origin?

Alvast bedankt!
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3164
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Onvoltooide installatie

Berichtdoor Bee » 14 Jul 2016, 18:38

Waarschijnlijk waren je downloads niet compleet, als het om downloads ging (?)
Als je via schijfjes had geïnstalleerd kan het zijn dat ze vuil waren

Zie ook hier: http://tarac.weebly.com/crc---cyclische ... trole.html
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
xLotje
Gebruiker
Berichten: 16
Lid geworden op: 23 Mar 2015, 00:08
Contact:

Re: Onvoltooide installatie

Berichtdoor xLotje » 14 Jul 2016, 18:55

Bedankt! Het ging inderdaad om downloads. Ik heb bijna alle uitbreidingen zelf gekocht maar de autorun is kapot, dus besloot ik om ze te downloaden.
Ik kreeg helaas nog steeds foutmeldingen, dus dat wordt opnieuw downloaden.
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3164
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Onvoltooide installatie

Berichtdoor Bee » 14 Jul 2016, 19:06

Als het goed is staat bij de downloads vermeld hoe groot ze behoren te zijn.
Check dit even met jouw bestanden ..
Succes! :)
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
xLotje
Gebruiker
Berichten: 16
Lid geworden op: 23 Mar 2015, 00:08
Contact:

Re: Onvoltooide installatie

Berichtdoor xLotje » 14 Jul 2016, 19:10

Dankje :D
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4064
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Onvoltooide installatie

Berichtdoor tarac » 14 Jul 2016, 19:22

xLotje schreef:Bedankt! Het ging inderdaad om downloads. Ik heb bijna alle uitbreidingen zelf gekocht maar de autorun is kapot, dus besloot ik om ze te downloaden.
Ik kreeg helaas nog steeds foutmeldingen, dus dat wordt opnieuw downloaden.


Wanneer je originele CD niet automatisch wil starten:
1. Plaats de CD in je station
2. Ga via Verkenner naar het ikoontje van het CD station
3. Klik met rechts en kies Openen/Verkennen
4. Klik op SetupEP09 of iets dergelijks, is bij elke uitbreiding/accessoire weer anders.
Gebruikersavatar
xLotje
Gebruiker
Berichten: 16
Lid geworden op: 23 Mar 2015, 00:08
Contact:

Re: Onvoltooide installatie

Berichtdoor xLotje » 16 Jul 2016, 11:26

Ik ben echt een beetje ten einde raad, het lukt me niet om het via de schijfjes te installeren, ook niet met die tip, met MEGA downloaden gaat niet omdat hij de hele tijd zegt dat mijn browseropslag volzit en met stack downloaden gaat niet omdat hij dan telkens die foutmelding aangeeft.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4064
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Onvoltooide installatie

Berichtdoor tarac » 16 Jul 2016, 11:34

xLotje schreef:Ik ben echt een beetje ten einde raad, het lukt me niet om het via de schijfjes te installeren, ook niet met die tip, met MEGA downloaden gaat niet omdat hij de hele tijd zegt dat mijn browseropslag volzit en met stack downloaden gaat niet omdat hij dan telkens die foutmelding aangeeft.


Maak de cache van je browser leeg.
zie deze pagina
Gebruikersavatar
xLotje
Gebruiker
Berichten: 16
Lid geworden op: 23 Mar 2015, 00:08
Contact:

Re: Onvoltooide installatie

Berichtdoor xLotje » 16 Jul 2016, 12:11

tarac schreef:
xLotje schreef:Ik ben echt een beetje ten einde raad, het lukt me niet om het via de schijfjes te installeren, ook niet met die tip, met MEGA downloaden gaat niet omdat hij de hele tijd zegt dat mijn browseropslag volzit en met stack downloaden gaat niet omdat hij dan telkens die foutmelding aangeeft.


Maak de cache van je browser leeg.
zie deze pagina


Ohja, dat is een beetje dom van me :D

Terug naar “Sims 3 - Downloaden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast