Vast op 800x600

Hier kan je technische vragen stellen.
Post Reply
PJOHNS
Gebruiker
Posts: 53
Joined: 03 Nov 2016, 23:50
Contact:

Vast op 800x600

Post by PJOHNS »

Een tijdje geleden had ik op jullie website de Sims 2 Ultimate Collection gedownload en geïnstalleerd. Dat liep goed en ik kon hem spelen. Maar wat nou vervelend is, is dat het beeld vast blijft op resolutie 800x600. Nou heb ik al het geprobeerd via graphicsrulemaker, maar dat hielp niet. Ik heb via snelkoppeling aanpassen geprobeerd, maar dat hielp dus ook niet. Ook het config Graphic Rules bestand zelf aanpassen hielp ook niet. Telkens word er niets meer dan 800x600 aangegeven. Ik weet dat mijn laptop 1920x1080 aankan.
User avatar
tarac
Forumbeheerder
Posts: 4613
Joined: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Vast op 800x600

Post by tarac »

Heb je alles van DEZE PAGINA precies uitgevoerd ?
PJOHNS
Gebruiker
Posts: 53
Joined: 03 Nov 2016, 23:50
Contact:

Re: Vast op 800x600

Post by PJOHNS »

tarac wrote: 07 Apr 2021, 12:15 Heb je alles van DEZE PAGINA precies uitgevoerd ?
Ja, zelfs een paar keer overnieuw gedaan.
PJOHNS
Gebruiker
Posts: 53
Joined: 03 Nov 2016, 23:50
Contact:

Re: Vast op 800x600

Post by PJOHNS »

Het is trouwens aangepast op de uitbreiding Mansion and Garden Stuff
PJOHNS
Gebruiker
Posts: 53
Joined: 03 Nov 2016, 23:50
Contact:

Re: Vast op 800x600

Post by PJOHNS »

PJOHNS wrote: 07 Apr 2021, 14:15 Het is trouwens aangepast op de uitbreiding Mansion and Garden Stuff
Net geprobeerd op de gewone Sims 2 bestand maar dat lukte ook niet.
WALUIGI96
Staflid
Posts: 295
Joined: 05 Feb 2015, 23:43
Contact:

Re: Vast op 800x600

Post by WALUIGI96 »

Als je Graphics Rules Maker gebruikt, welk pad krijg je te zien?

Mocht je zelf een pad moeten kiezen, welk pad gebruik je?
Beantwoord (ook) technische vragen.
PJOHNS
Gebruiker
Posts: 53
Joined: 03 Nov 2016, 23:50
Contact:

Re: Vast op 800x600

Post by PJOHNS »

WALUIGI96 wrote: 07 Apr 2021, 17:10 Als je Graphics Rules Maker gebruikt, welk pad krijg je te zien?

Mocht je zelf een pad moeten kiezen, welk pad gebruik je?
C:\Program Files (x86)\Mr DJ\The Sims 2 Ultimate Collection\The Sims 2 Mansion and Garden
WALUIGI96
Staflid
Posts: 295
Joined: 05 Feb 2015, 23:43
Contact:

Re: Vast op 800x600

Post by WALUIGI96 »

Is dat het pad wat Graphic Rules Maker zelf opgeeft of het pad wat je zelf gebruikt?
Beantwoord (ook) technische vragen.
PJOHNS
Gebruiker
Posts: 53
Joined: 03 Nov 2016, 23:50
Contact:

Re: Vast op 800x600

Post by PJOHNS »

WALUIGI96 wrote: 07 Apr 2021, 22:58 Is dat het pad wat Graphic Rules Maker zelf opgeeft of het pad wat je zelf gebruikt?
Dat was wat Graphic Rules Maker zelf had opgegeven.
WALUIGI96
Staflid
Posts: 295
Joined: 05 Feb 2015, 23:43
Contact:

Re: Vast op 800x600

Post by WALUIGI96 »

Ok, het pad lijkt dan juist te zijn.

Heb je ook jouw videokaart 'geregistreerd' met Graphics Rules Maker?

Mocht je dat al gedaan hebben, wat je ook nog kan proberen is De Sims runnen in XP compatibiliteitsmodus.
Beantwoord (ook) technische vragen.
PJOHNS
Gebruiker
Posts: 53
Joined: 03 Nov 2016, 23:50
Contact:

Re: Vast op 800x600

Post by PJOHNS »

WALUIGI96 wrote: 08 Apr 2021, 09:06 Ok, het pad lijkt dan juist te zijn.

Heb je ook jouw videokaart 'geregistreerd' met Graphics Rules Maker?

Mocht je dat al gedaan hebben, wat je ook nog kan proberen is De Sims runnen in XP compatibiliteitsmodus.
Blijkbaar had ik hem niet op de juiste videokaart geregistreerd, in plaats van mijn NVIDIA kaart, had ik hem op AMD Radeon. Hij geeft nu wel volledig beeld! :D
WALUIGI96
Staflid
Posts: 295
Joined: 05 Feb 2015, 23:43
Contact:

Re: Vast op 800x600

Post by WALUIGI96 »

Mooi!
Veel plezier!
Beantwoord (ook) technische vragen.
Post Reply

Return to “Sims 2 - Technisch”