Dubbele accounts

Lees dit eerst voordat je gaat beginnen.
Gebruikersavatar
Sven
Forumbeheerder
Berichten: 2090
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 22:30
Contact:

Dubbele accounts

Berichtdoor Sven » 16 Nov 2014, 14:06

Het maken van een tweede account, een "dubbelaccount", is niet toegestaan!

Mocht je een tweede account maken (en dit kunnen we controleren), dan wordt dat account geblokkeerd en verwijderd, hierover is geen discussie mogelijk.

Mocht je op de een of andere manier je wachtwoord niet kunnen achterhalen, moet je contact opnemen met een staflid, we kunnen namelijk je wachtwoord weer wijzigen zodat je weer op je account kan. Zorg er dus voor dat je geen tweede account aanmaakt!

Als je een broertje/zusje hebt die zich ook wil registreren, mag dit wel gewoon. Laat het wel weten aan een staflid dat dit niet een tweede account is, dan zorgen we ervoor dat er niets gebeurt.

Let erop dat een dubbelaccount kan leiden tot een waarschuwing en in extreme gevallen voor een IP-ban! Zorg er dus voor dat dit niet gebeurt!

Als je per ongeluk een tweede account aanmaakt, laat het dan weten aan een staflid, dan zorgen we ervoor dat het opgelost wordt en krijg je geen waarschuwing.
"καὶ θάνατος δὴ κατὰ ταὐτὰ ὁ μὲν κατὰ νόσους καὶ ὑπὸ τραυμάτων γιγνόμενος ἀλγεινὸς καὶ βίαιος, ὁ δὲ μετὰ γήρως ἰὼν ἐπὶ τέλος κατὰ φύσιν ἀπονώτατος τῶν θανάτων καὶ μᾶλλον μεθ᾽ ἡδονῆς γιγνόμενος ἢ λύπης." -Plato, Timaeus

Terug naar “Lees dit eerst”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast