Het Grote Offtopic Topic

Hier kan je over dingen praten die niets met de Sims te maken hebben.
Gebruikersavatar
Sven
Forumbeheerder
Berichten: 2012
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 22:30
Contact:

Re: Het Grote Offtopic Topic

Berichtdoor Sven » 23 Nov 2017, 20:45

garapoes schreef:Het valt mij echt op dat na al die jaren nog best weinig bekend is over de Sims 4 qua tips en trucs. Als je bijvoorbeeld kijkt op de Engelstalige Wikipagina van de Sims, dan hebben de Sims 1 (ja zelfs die), 2 en 3 ontzettend veel informatie over van alles en nog wat en van de Sims 4 nog heel weinig.

Tja niet heel belangrijk ofzo maar ik hou echt van informatie en dingetjes opzoeken.


Klopt, en ik denk dat dat voornamelijk komt door (1) de leeftijd van de Sims 4 en (2) de populariteit van de Sims 4. De leeftijd omdat het nog een paar jaartjes te gaan heeft, alle andere Sims-games zijn ouder en mensen hebben meer tijd gehad om daarover te schrijven. De populariteit is denk ik de belangrijkste reden. Sims 1, 2 en 3 waren echt heel erg populair, ik denk dat iedereen op het forum wel ervaring heeft met in ieder geval twee van deze Sims-versies. Vooral Sims 3 is heel populair geworden vanwege de vele manieren waarop je dingen in het spel kon aanpassen (kleurenwiel e.d.) en de open wereld. En ja, een spel dat veel gespeeld wordt krijgt ook al snel veel handleidingen.

Sims 4 is gewoon niet heel populair. Zat mensen die het spelen hoor, maar door het gebrek aan uitbreidingen die de spelers belangrijk vinden (er zijn nog zat die menen dat Sims 4 gewoon te weinig content heeft) en doordat er nog veel mensen blijven hangen bij de Sims 3 wil het niet echt van de grond komen.
"καὶ θάνατος δὴ κατὰ ταὐτὰ ὁ μὲν κατὰ νόσους καὶ ὑπὸ τραυμάτων γιγνόμενος ἀλγεινὸς καὶ βίαιος, ὁ δὲ μετὰ γήρως ἰὼν ἐπὶ τέλος κατὰ φύσιν ἀπονώτατος τῶν θανάτων καὶ μᾶλλον μεθ᾽ ἡδονῆς γιγνόμενος ἢ λύπης." -Plato, Timaeus

Terug naar “Praten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast