Beroemd worden

Hier kunnen handleidingen geplaatst worden.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4170
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Beroemd worden

Bericht door tarac » 19 nov 2014, 15:27

Geplaatst door Ceet op het oude forum

Sims 3 Na middernacht is hiervoor nodig

Zo moeilijk is dat niet om je sim beroemd te laten worden. Je sim moet de juiste opdrachten doen die hij kan krijgen via de telefoon. Hij is een soort van manager die jou telkens belt als je 1 ster heb. Die kan je al snel krijgen als je iemand gaat leren kennen die of 2 of meer sterren heeft. Door dat die manager jou telkens belt kan je opdrachten gaan voltooien. Maar naast die opdrachten kan je werk vinden die je op weg kan helpen naar een beroemdheid.

Nadelen van beroemd worden

Leuk als je beroemd bent maar je heb nadelen!. Je heb echt elke keer bezig met van alles om beroemd te zijn en te worden. En als je niet goed kan dansen gaan de paparazzi raar over je schrijven en kijken ze je gek aan. Ook wanneer je eindelijk een vriendje heb waar mee je "Ojaa" in de lift doe kan de paparazzi jou betrappen en die gebeurtenis schrijven in de roddelbladen en de mensen zullen je raar aan kijken en je niet binnen laten bij clubs!. Roddels roddels er komen dus ook valse beschuldigingen!

Voordelen van beroemd worden
Mensen zijn helemaal gek op je!. Je bent voor hun echt een soort van god. Mensen willen je handtekening en ze willen echt kei graag op de foto met je. Ze zijn helemaal in de war wanneer ze jou zien!. Hun humeur gaat dan zelfs er omhoog van. Bij 5 sterren kan je overal naar binnen en heel leuk gaan dansen en drinken met je vrienden!. Je word uitgenodigd op feestjes van jou vrienden die ook beroemd zijn. Daar kan je ook mensen ontmoeten die ook beroemd zijn. Je krijg veel kado's van allemaal fabrikanten , en die kado's zijn niet niks.. bijv: een jacuzzie een lux bed ect

Heel veel plezier!
Plaats reactie

Terug naar “Sims 3 - Handleidingen & FAQ's”