Fantastisch feest geven

Hier kunnen handleidingen geplaatst worden.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4169
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Fantastisch feest geven

Bericht door tarac » 19 nov 2014, 16:01

Geplaatst door Ceet op het oude forum

Feest geven kan in elke uitbreiding !

Je geeft een feest wanneer je iets wil vieren bijvoorbeeld: Een bruiloft en iemand die jarig is. Je kan ook een begrafenis organiseren waarbij de vrienden van de overleden persoon hun medeleven kunnen laten zien. Maar we hebben het hier over feesten en hoe je nou precies zo fantastisch feest kan geven.Je hebt ook sims die een politieke baan hebben bijvoorbeeld "burgemeester" waar je zo af en toe donatie's nodig hebben om verder te komen in de carrière. Hierbij kan je ook een feest geven waarbij de donatie's aan het einde van het feest worden gegeven aan de gene die het heeft georganiseerd. Je heb sims die het eigenschap feestbeest hebben of een wens hebben van populair. Bij hun komt vaak voor dat een goed en een niet-vergetende-feest willen geven voor de sims die het niet zullen vergeet voor de komende 4 jaar!.

Hoe geef je een feest?
Een feest kan gegeven worden via de mobiele telefoon in het rugzakje of via de gewone telefoon in de koopmodus onder elektronica voorwerpen. Als je dat eenmaal heb kan je "feest geven" kiezen die bij je huis word gehouden maar je kunt ook op een bepaald locatie zoals bijvoorbeeld het strand. Dan is het "Feest geven op locatie" en kies je het strand. Kies daarna de tijd wanneer het feest kan beginnen. Daarna nodig je de gasten uit die je wilt uitnodigen ( het beste is om de vrienden uit te nodigen en geen mensen die je sim kent als "vreemde". Dit komt omdat ze meestal dan niet op komen dagen of ze verzinnen een soms met smoes dat er iets tussen kwam. )

Prefect feest geven bij mij thuis
Belangrijke punten die je moet hebben in je huis
[* Geef ze wat te eten.. Zet een buffet neer ( dit kost meestal 250 Simdollar kwa eten ) .
* Geef ze wat te drinken. Als je een bar heb maak dan wat drinken voor je gasten klaar zo af en toe lopen ze echt naar je bar om een drankje te pakken.
* Genoeg wc's .. Als sims niet kan plassen plassen ze in hun broek dat is logisch maar de sims gaat daarna snel weg omdat zijn hygiëne niet goed is en dat hij heel graag wil gaan douche!. Dus zet wat openbare wc's in je tuin ziet er raar uit maar zo hou je gasten wel tevreden.
* Een stereo / tv / video game. Dit is een groepsactiviteit wat ze altijd heeeeeel erg leuk vinden. Als je eenmaal zit voor je tv of voor je video game klik je op de persoon en zeg je uitnodigen voor tv te komen kijken of om mee te komen dansen .

Als ze eenmaal binnen zijn zorg ervoor dat je gelijk een groepsactiviteit doe. Dit pleziert hun enorm en blijven ze heel lang. Zie je dat ze bijvoorbeeld honger krijgen of er nodig naar de wc moeten ga dan even met ze praten of omhelzen . Als je dat eenmaal heb gedaan dan houden ze op met dansen en dan gaan ze idd eten of naar de wc. Maak ook af en toe een praatje met ze en knuffel ze soms dat vinden ze leuk.

Feest geven op een ander locatie
Voor de mensen die niet zo voor cheatte houden moeten goed kijken waar en wat daar te doen is. Ga je naar een saai park dan gaan ze nogal vervelen en gaan ze eerder weg. Dus ga ook naar iets toe waar wat te doen is bijvoorbeeld een zwembad waar ze lekker in kunnen gaan zwemmen en elkaar nat te spetteren. Ook goed kijken of er een bbq in de buurt is en wc's ! . Praat met ze knuffel de goede en beste vrienden en je zult zien wat voor top feest jij geeft!.

Voor mensen die wel cheatte. Gebruik de testingcheatsenabled true cheat om spullen te kopen voor de locatie bijvoorbeeld een stereo of een buffet. Klik dan met shift in gedrukt op de grond en dan iets bouwen op dit kavel. Zo kan je kiezen wat je allemaal daar neer wil zetten. !

Een kleine tip : Als je thuis een feest geef laat je beste vriend/in logeren. Als hij eenmaal weg geeft verhoogt dit je feest en dan heb je een fantastisch feest gegeven !

Succes !
Plaats reactie

Terug naar “Sims 3 - Handleidingen & FAQ's”