Handleiding - Op Reis

Hier kunnen handleidingen geplaatst worden.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4158
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Handleiding - Op Reis

Berichtdoor tarac » 23 Nov 2014, 13:17

Geplaatst door Dionn op het oude forum

Handleiding - Op reis!

Je Sims kunnen kiezen uit drie kant-en-klare locaties of je kunt zelf een vakantieparadijs creeren. Of ze nu de exotische smaak van het Verre Oosten gaan proeven, relaxen in een bergverblijf of lekker bakken in de zon, je Sims kunnen zich overal prima vermaken.

Takemizu!
Serene zentuinen en regionale lekkernijen heten je Sims welkom in het Verre Oosten. Een vakantie in Takemizu is perfect voor Sims die lijden onder de stress van een materialistisch leven. Ze kunnen tai chi beoefenen naast een bonsaiboom, genieten van een kopje thee of hun geluk beproeven aan de mahjongtafel. Boek vandaag nog een reis en laat de rust over ze heen spoelen.

Drie Meren!
Ontsnap naar de ongerepte omgeving van de Drie Meren, de natuurzuivere vakantiebestemming in de bergen. Deze locatie heeft prachtige blauwe meren, geurige naaldbomen en veel activiteiten voor Sims die van de natuur houden. Laat ze bijlwerpen, balanceren op boomstammen en marshmellows roosteren boven een kampvuur in de frisse berglucht. In de natuurlijke warmwaterbronnen kunnen hun vermoeide spieren tot rust komen en hun zorgen wegglijden. Vlei je aan de boezem van Moeder Natuur in Drie Meren.

Twikki Eiland!
Niets doet meer aan vakantie denken dan Twikki Eiland, met zijn droomstranden en weelderige tropische tuinen.
Laat je Sims non-stop genieten van zon, zandkastelen en zwemmen en stuur ze op leuke uitjes, zoals parasailing, een tochtje op een glasbodemboot of een helikoptervlucht. Haal je Sims uit de 9-tot-5-sleur en ontspan in eilandstijl.

Tijd voor vakantie!
Je kunt een vakantie voor je Sims plannen door "Vakantie …. Vakantie boeken" te kiezen met een telefoon of computer. Het venster Reis Plannen verschijnt.
De kosten voor een hotel zijn afhankelijk van het type accommodatie dat je kiest. Als je Sims in hun eigen vakantiehuis verblijven, hoeven ze niet meer geld te betalen.

Huwelijksreis!
Je Sims kunnen nu ook een huwelijksreis plannen. Deze optie is alleen beschikbaar voor Sims die al verloofd zijn en ze moeten de reis boeken voordat ze trouwen. Plan de romantische trip voor twee met een telefoon of een computer. Zodra de huwelijksgeloften zijn uitgesproken en de ringen om hun vingers zitten, gaan ze op reis.
Verliefde Sims kunnen ook in het huwelijksbootje stappen terwijl ze op vakantie zijn. Die reis zullen ze niet snel vergeten.
Op de dag van vertrek worden je Sims naar het vliegveld gebracht en naar hun vakantiebestemming gevlogen. Als je Sims zijn aangekomen in het hotel, kies je een van de beschikbare kamers door op de deur te klikken en "Suite reserveren" te kiezen. Als je op een deur klikt, zie je hoeveel de kamer kost per nacht. Je kunt voor je groep zo veel of zo weinig kamers reserveren als je wilt. Deel een eenpersoonskamer voor een goedkoop verblijf of gooi flink wat geld over de balk door het halve hotel te boeken.
Als je genoeg kamers hebt gereserveerd voor alle Sims in de groep, moet een van de Sims inchecken bij de balie (klik op de balie en kies "Inchecken" ). Er zijn een paar openbare faciliteiten waar de Sims gebruik van kunnen maken in het hotel, maar ze moeten inchecken om de kamers in te kunnen gaan. Zorg dus dat ze een kamer hebben, voordat ze moe zijn van alle activiteiten.

De kinderen en/of huisdieren thuis laten!
Als volwassen Sims een reis maken zonder de kleintjes, moeten ze oppas regelen voor degenen die ze achterlaten. Ze kunnen iemand van het huishouden de "leiding" geven of een kindermeisje inhuren.

Een excursie maken!
Bij de plaatselijke gids kunnen je Sims onder meer een spectaculaire helikoptervlucht boeken, een tochtje om vogels te spotten of een opwindend parasailinguitje. Klik op de gids, selecteer "Excursie boeken" en kies een van de mogelijkheden. Als je een excursie kiest, verschijnt er een venster met de kosten. Je kunt dan besluiten of je wilt betalen of toch niet wilt gaan. Terwijl ze op excursie zijn, kunnen je Sims in bijzondere situaties terechtkomen. Hun reactie daarop is bepalend voor wat ze overhouden aan hun excursie… en de resultaten kunnen onverwacht zijn.

Overige activiteiten
De nieuwe plekken bieden talloze nieuwe activiteiten. Waar je Sims ook naar toe gaan, er zijn altijd weer nieuwe dingen te beleven. Hier volgen een paar van de mogelijkheden.

'T Gebied verkennen
Ga op zoek naar unieke bezienswaardigheden. Je Sims ontdekken misscien wel een gestrand piratenschip, oude ruines of andere plaatselijke bezienswaardigheden.

Schatten opgraven
Je weet maar nooit wat je Sims vinden als ze maar diep genoeg graven

Spelen op het strand!
Bouw eens een zandkasteel, neem een verfrissende duik in de oceaan of ga lekker zonnebaden.

Wellnesscentrum!
Stoom je zorgen weg in de sauna of onderga een ontspannenden, professionele massage

Houthakkerlol!
Op boomstammen balanceren en bijlwerpen zijn slechts twee van de activiteiten die je Sims kunnen ondernemen in de bergen.

Foto's nemen!
Je Sims kunnen al hun vakantiecapriolen op de gevoelige plaat vastleggen. Als de Sim die op de foto moet komen geselcteerd is, klik je op een andere Sim en kies je “Foto maken”. Om er nog een schepje bovenop te doen klik je op het onderwerp, selecteer je “Poseren” en kies je een van de poses. Je Sim neemt die pose aan en blijft zo staan tot de foto is genomen.
Je kunt deze foto’s van vakantiehoogtepunten bekijken door Fotoalbum te kiezen in het bedieningspaneel. Foto’s die je op vakantie maakt zijn gemerkt met kleine icoontjes die de vakantiebestemming voorstellen. Zo kun je makkelijker je nieuwe fotoalbum sorteren.
Je Sims kunnen met de computer losse foto’s bestellen om aan de muur te hangen of op het bureau te zetten. Ze kunnen ook een fotoalbum bestellen om te bepalen welke foto’s te zien zijn als ze het album bekijken.

Vakantie voedsel!
Laat je Sims kennismaken met de keuken van hun favoriete vakantiebestemming. Klik op een eetstalletje, selecteer “Bestellen”en kies de gewenste maaltijd. Als je Sims afgepeigerd zijn na een dag vol excursies en activiteiten, kunnen ze ook de telefoon van hun kamer gebruiken om roomservice te bestellen. Als er een barbecue op de kavel staat, kunnen je Sims natuurlijk ook buiten koken.

De plaatselijke cultuur proeven!
Elke bestemming heeft bijzondere gewoonten en voorwerpen die uniek zijn voor die streek. Als je Sims in contact komen met de lokale bevolking, kunnen ze onder meer nieuwe dansen en begroetingen leren. Het kan wel een tijdje duren voor ze deze nieuwe gewoonten echt onder de knie hebben. De gewoonten die je Sims of vakantie leren, kunnen ze aan familie en vrienden leren als ze weer thuis zijn.
Je Sims kunnen ook op zoek gaan naar bijzondere voorwerpen om mee te nemen naar huis. Ze kunnen op het strand dingen vinden, schatten opgraven of speciale souvenirs kopen in de plaatselijke winkeltjes.
Hoe meer voorwerpen je Sim verzamelt, hoe beter zijn of haar toeristenbeoordeling in het venster “Vakantie-aandenkens” zal zijn.

Vakantiehuizen!
Als je Sims genoeg Simdollars hebben, kunnen ze die spenderen aan een tweede huis. Huizen op gewilde, exotische locaties kosten ongeveer hetzelfde als gewone huizen, dus denk je eens in wat je Sims uitsparen aan hotelrekeningen !
Om een huisje bij een meer, een chalet in de bergen of een verblijf in het Verre Oosten te kopen, stuur je je Sim naar een telefoon of computer en kies je “Onroerend goed ….Vakantiehuis kopen”. Je Sim kan dan een nieuw perceel kiezen uit het aanbod van de gewenste vakantiebuurt(en). Zodra je Sims het verblijf bezitten, kunnen ze het helemaal aan hun eigen smaak aanpassen.
Je kunt ook zelf een vakantiehuis bouwen in een van de bestaande vakantiebuurten, op dezelfde manier waarop je gewoonlijk een huis bouwt.

Een vakantiebestemming creeëren!
Maak je eigen vakantiebuurten waarin je Sims kunnen ontsnappen aan de dagelijkse routines. Kies een bestemmingskavel en voeg vakantieverblijven toe, bezienswaardigheden, openbare kavels en meer.
Om je Sims te helpen zo veel mogelijk te genieten van hun vakantie en goed uit te rusten, kunnen ze niet de eigenaar zijn van de verschillende bedrijven in vakantiebuurten.

Op 't strand!
In het kaveldepot kun je nieuwe kavels vinden. Voor een plek aan het strand kies je een strandkavel uit deze categorie, die je plaatst aan een weg langs de branding. Een strandkavel moet grenzen aan het water en de weg.
Je kunt je strand aanpassen met het terreingereedschap in de stand “Bouwen”. Voeg droog zand, nat zand of zand met schelpen toe. Plaats een paar palmbomen uit de categorie “Tuincentrum”, wat decoraties zoals zeewioer, drijfhout of een anker, en je strand begint al voorm te krijgen.

De massa huisvesten!
Je nieuwe vakantieoord trekt ongetwijfeld veel Sims aan, dus zorg ervoor dat je genoeg onderkomens hebt waar ze zich kunnen terugtrekken aan het einde van een lange, toeristische dag. In het Kavel- & Huizendepot in de stand bouwen kun je verschillende hotels vinden. Plaats ze in de buurt zoals je maar wilt.
Als je een hotelkavel wilt creeren, ga je naar een openbare kavel, bouw je een hotel en verander je de kavelbestemming met changelotzoning hotel.
Om er weer een gewone openbare kavel van te maken tik je changelotzoning community.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4158
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Handleiding - Op Reis

Berichtdoor tarac » 23 Nov 2014, 13:18

Geplaatst door Fran op het oude forum

Bij op reis heb je een soort 'missie/opdracht' om zoveel mogelijk aandenkens etc. te verzamelen. Ik vond het zelf ook vaag hoe dat allemaal moest. en kan me voorstellen dat als je het spel net hebt je ook afvraagt hoe en wat je met alles moet.
volg evt de volgende stappen:

1/45: Probeer een fruitige eiland tractatie
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Op een openbare kavel en in zo'n hotel heb je zo'n soort barretje waar je eten kunt bestellen. bestel de ananas surprise, dan heb je deze alvast gedaan.

2/45: Dompel jezelf om in traditie en cultuur
Bestemming: Verre Oosten
Doel: Ik weet niet zeker meer wat dit was, of je moest er gewoon op vakantie gaan, of je moest alle doelen voldaan hebben. Volgens mij was het dat je er gewoon op vakantie moest gaan.

3/45: ''Yo bro'' met plaatselijke bevolking
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Een sim, die op Twikkii Eiland woont, moet je begroeten. Deze sims zijn soms erg moeilijk te vinden omdat bijna elke toerist de begroeting ''Yo bro'' kent. Als je die van een toerist leert, vervult deze vakantieaandenken niet, maar je kunt hem wel, dus dan kun je hem ook proberen bij iemand die er wél woont.
NOTE: Die holameisjes en die vuurdansers wonen er niet, zeg-maar, dus als je de ''Yo bro'' tegen hun doet, vervult dit ook niet. Met andere woorden, probeer het gewoon bij elke sim die je tegenkomt, dan vervul je vanzelf een keer dit doel!

4/45: Laat je grasrokje wapperen op het strand
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Ga naar een openbare plek, met een strand, waar ze boxen op de muur aangesloten hebben, waar geluid uit komt, maar waarop je niet kunt klikken om te dansen. Loop naar deze boxen toe, en roep iedereen in de omgeving. Uiteindelijk zal iemand wel willen dansen. Als iemand de hoela begint te dansen, klik je op die sim en klik je op ''Meedoen met hoela''

5/45: Leer ontspanning te geven met warmte
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Op zo'n hotel-kavel, waar je kunt inchecken staat ergens een massagetafel. Daar staat ook een masseuse/masseur bij. Als je op die masseur/masseuse klikt, kun je deze massage leren, voor een klein bedrag.

6/46: Dans met de vurige bevolking
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Op een openbare kavel, staat er op het strand een mannetje met een soort handdoek op het strand. Hij staat waarschijnlijk niks te doen, of hij staat te vuurdansen. Klik op hem, en dan kun je het van hem leren.

7/45: Geniet van je tripje
Bestemming: Willekeurig
Doel: gewoon even 5 minuten op vakantie gaan, en weer terug naar je simhuis gaan.

8/45: Ontdek een eiland geheim.
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Hiervoor heb je de geheime kaart van Twikkii Eiland nodig. Als je die hebt, kun je met de taxi of lopend naar deze geheime kavel gaan (Die herken je aan een ''?'' voor de kavelnaam). Als je op de kavel bent, kom je bij een soort krottige hut, met een Medicijnman/Heks die haar apparatuur aan het fixen is, wan alles is kapot. Maar ze kan het niet goed, dus moet jíj haar gaan helpen. Klik op haar op je hulp aan te bieden. Ze gaat nu naar buiten, naar haar hangmat om te gaan liggen luieren. Jij moet nu alles voor haar gaan maken (Tip: Werkt het best als je hoge punten voor ''Techniek'' hebt). Zodra je klaar bent met alles te maken, komt ze van dr luie réét af, en geeft ze je een voodoo pop.

9/45: Verken de wildernis
Bestemming: Drie meren
Doel: gewoon een keertje op vakantie gaan naar Drie meren, dat is alles. Makkelijk hè?

10/45: Ontdek een vakantiegeheim
Bestemming: Willekeurig
Doel: Je moet de geheime kaart van een van de drie locatie's hebben. Als je een kaart hebt, ga je daar naartoe op vakantie, en dan vervul je het doel op de geheime kavel, en dan heb je dit gehaald.

11/45: Leer een oude oosterse massagetechniek
Bestemming: Verre Oosten
Doel: Dat spreekt wel voor zich hè? Voor de iets mindere helderen onder ons: Ga naar het Verre Oosten, dan zoek je een kavel met een massagetafel en dan klik je op de masseur/masseuse en dan kun je het wel leren.

12/45: Leer dansen zoals het bergvolk
Bestemming: Drie meren
Doel: Ga naar een openbare kavel, weer met boxen waar je niet op kan klikken. Blijf daar tot iemand gaat dansen, als je dan op die sim klikt, dan kun je wel meedoen.

13/45: Sluit een harige vriendschap
Bestemming: Drie meren
Doel: Hier heb je de geheime kaart van Drie meren nodig. Dan ga je naar deze kavel, en dan zul je Grootpoot zien. Word vrienden met hem. Beste vrienden! Dan kun je hem vragen bij je in te trekken. Dan heb je dit voltooid. (Tip: ga een tijdje met m vissen!)

14/45: Doe mee met oude sporten
Bestemming: Verre Oosten
Doel: Ga naar een openbare kavel, en wacht tot iemand gaat tai chi-en. Klik op die sim en doe met ze mee. NOTE: Die sims moeten wel in de buurt van het Verre Oosten wonen

15/45: Maak een buiging
Bestemming: Verre Oosten
Doel: Leer van de toeristen, in het Verre Oosten hoe je moet buigen. Zodra je kunt buigen, moet je dat tegen een inwoner gebruiken.

16/45: Volg een gids naar vijf bezienswaardigheden
Bestemming: Minstens 2 vakantielanden
Doel: Ga op vakantie naar ... bijvoorbeeld: Twikkii Eiland. Als je daar bent, praat je tegen de gids (die staat meestal bij de brievenbus) en ga dan naar alle 3 de excursies. Als je terug komt, ga je van je vakantie af, naar een ander vakantieland. Als je daar bent, ga je op twéé verschillende toeristenplekken. Dan heb je er intotaal vijf bezocht.

17/45: Drie keer is scheepsrecht
Bestemming: Alle drie de vakantielanden
Doel: Je moet in alle drie de vakantielanden geweest zijn: Drie meren, Twikkii Eiland en het Verre Oosten

18/45: Reis als ninja
Bestemming: Verre Oosten
Doel: Ga naar een openbare plek, en kijk of je een ninja ziet die telkens in de lucht verdwijnt en ergens anders terecht komt. ''Praat'' tegen hem, en kies ''Leren teleporteren''. Hij stelt je dan een vraag, heb je die goed, kun je teleporteren, heb je het fout, probeer het dan opnieuw!
Lukt het steeds niet om m te pakken krijgen? Typ dan boolprop testingcheatsenabled true in je cheatscherm, zoek tombstone of l&d op. Nu zie je in de buurt van je sim een grafzerk staan. Klik daarop en zoek add neighbour to family, dan zie je allemaal namen verschijnen en klik en zoek net zolang op 'meer...' totdat je ninja vind. Nu heb je m toegevoegd aan je familie en verschijnt ie meteen in de buurt van je sim. Ga nu naar m toe en vraag of ie je wil leren teleporteren. Gaat ie weer meteen weg? Dan kan je de tombstone of l&d gebruiken om m weer op te roepen en deze keer niet via add neigbour maar 'get family'.


19/45: Leer een verhaal uit het Verre Oosten
Bestemming: Verre Oosten
Doel: Zorg dat je de geheime kaart van het Verre Oosten hebt, als je er bent, ga je naar de geheime kavel. Als je daar bent, maak dan het tuintje mooi (dat is ook een vakantieaandenken, 1/45) Dan ga je (als die oude man dat ook doet) Tai chi met hem doen. (Ook 1/45 vakantieaandenken) & Dan gaat hij je een verhaal vertellen en geeft hij je de legende in je inventaris.

20/45: Bewijs eer aan oude beschaving
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Als je op Twikkii Eiland bent, ga je naar een openbare plek met de naam ''Ruine''. Als je daar bent, zie je vast wel een grote waterval. Ga er naartoe en kies ''Wensen'' ofzo. Dan heb je deze voltooid. Makkelijk hè?

21/45: Een zingende piraat?
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Ga naar de openbare plek: Strand zuideinde, daar is een piraten schip. Als het avond is, moet je op dat schip klikken en ''de piratenschat stelen'. (kapiteinshut verkennen) Als je dat gedaan hebt, rent je sim zo snel als ie kan naar buiten. Dan komt er een geest naar buiten van een piraat. Er zijn maar paar acties bschikbaar. Gebruik ze allemaal, en kies dan op ''Zeemanslied zingen'', todat het vervuld is.(soms kan dit ook overdag)

22/45: Leer spanning verdrijven op de bergmanier
Bestemming: Drie meren
Doel: Ga naar de openbare kavel onderaan (resort oid) en daar vind je iemand bij een massagetafel. Je kunt ook zonder je sim naar een openbare plek gaan en een massagetafel kopen. Dan ga je naar de buurt, en dan ga je met je sim naar de kavel waar je de massage tafel hebt neergezet, en je zult zien dat er nu ook een Masseur/Masseuse bij staat. Klik op hem/haar & dan kun je leren masseren

23/45: Ontspan naar een eiland paradijs.
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Gewoon op vakantie gaan naar Twikkii Eiland gaan, en weer terug gaan =)

24/45: Doe een wens
Bestemming: Verre Oosten
Doel: Op een openbarekavel in het Verre Oosten, zie je een klein wensputje. Doe hier een wens, en dan heb je dit vervuld.

25/45: Leer de lokale gewoonten
Bestemming: Alle drie de bestemmingen
Doel: Je moet in Twikkii Eiland, Verre Oosten en in Drie meren de gebaren geleerd hebben van de inwoners, om dit te voltooien.

26/45: Bekijk de bezienswaardigheden
Bestemming: Willekeurig
Doel: Ga naar alle 3 bezienswaardigheden van minstens één bestemming

27/45: Blijf op de boomstam staan en win!
Bestemming: Drie meren
Doel: ga naar zo'n openbare kavel en daar moet je op die rollende boomstammen staan, die in het water liggen. Nodig iemand uit om mee te doen, en zorg dat de ander - als jullie aan het spelen zijn - van zijn/haar boomstam valt. als je sim gewonnen heeft is dit doel ook weer volbracht.

28/45: Wat kun je in het zand vinden?
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Ga naar een willekeurig strand van Twikkii Eiland, en dan klik je op het zand en dan: ''Naar schelpen zoeken''

29/45: Vind een aanwijzing naar verborgen geheimen
Bestemming: Willekeurig
Doel: Je moet een kaart vinden van een van de drie bestemmingen. Zodra je de kaart hebt, ga je naar dat land, en dan ga je naar de geheime kavel. Dan is het volgens mij voltooid. Zo niet? Voltooi dan de missie op de geheime kavel.

30/45: Geniet van een warme kop thee
Bestemming: Verre Oosten
Doel: Ga naar die ene kavel waar je kunt inchecken (dat moet je even zoeken: ben de naam van het hotel vergeten) en daar ergens op de kavel zie je een theetafeltje. Schenk de kop thee in, drink het op, en dan ben je hiermee klaar. Dit kun je ook bij de man doen op de geheime kavel waarvan je de drakenlegende hebt geleerd.

31/45: Scherm en navigeer op het strand
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Ga naar de openbare kavel: Strand zuideinde. Daar is een groot piraten schip. Klik daarop en je zult zien dat je erop kunt schermen. Doe dat en je bent klaar.

32/45: Vind de begraven schat!
Bestemming: Twikkii Eiland
Doel: Ga naar een kavel met een stukje strand en zoek naar een schat. Als je een schatkist vind, heb je dit voltooid. (je kunt het ook gewoon op je sim zn kavel doen, net zolang schatgraven totdat je een schatkist hebt gevonden)

33/45: Probeer een vissige oosterse delicatesse
Bestemming: Verre Oosten
Doel: Ga naar zo'n voedsel bar, op een of andere kavel en kies een van de drie etenswaren (geloof dat het iets met sushi was)

34/45: Tuinier met een echt zen gevoel
Bestemming: Verre Oosten
Doel: Ga naar zo'n openbare kavel, met zo'n zentuintje. Klik hierop en kies ''Mooi maken''. Dan heb je dit ook gedaan.

35/45: Bestel een fotoalbum dat je aan vrienden kunt laten zien
Bestemming: Willekeurig
Doel: Op je vakantie moet je foto's maken, met de optie ''Foto's maken'', als je dan van je vakantie terug komt, kun je via de (GEEN GEDOWNLOADE) computer een foto album bestellen die vervolgens op je kavel wordt bezorgd.

36/45: Klop op je borst als een echte bergbewoner
Bestemming: Drie meren
Doel: De naam zegt het al; Je moet van een Drie meren-inwoner leren hoe je op je borst moet kloppen.

37/45: Geniet van een maaltijd die gereserveerd wordt op je kamer
Bestemming: Willekeurig
Doel: Check in, in een hotel en bestel roomservice. Eet datgene op, dat je besteld hebt, en je hebt dit vervuld

38/45: Laat je leiden naar alle lokale bezienswaardigheden
Bestemming: Alle drie de bestemmingen
Doel: Je moet in Twikkii Eiland, Verre Oosten en in Drie meren de excursies hebben gedaan.

39/45: Gebruik die steentjes om te winnen
Bestemming: Verre Oosten
Doel: Je moet, op een openbare kavel (want daar staat zo'n mahjong tafeltje), met een paar sims mahjong spelen en winnen. Als je veel punten voor Inzicht hebt,
kun je dat goed gebruiken. Als je sim als enige over blijft, weet je dat je sim heeft gewonnen.

40/45: Ontdek alle vakantiegeheimen
Bestemming: Alle drie de bestemmingen
Doel: Je moet de missies van alle geheime kavels op alle drie de bestemmingen voltooid hebben.

41/45: Geniet van een hartige bergmaaltijd.
Bestemming: Drie meren
Doel: Je moet op een openbare kavel in Drie meren zijn, waar ze ook zo'n barretje hebben, waar ze eten verkopen. Koop de ''flensjes'' en dan heb je dit voltooid.

42/45: Boomringen vertellen een interessant verhaal
Bestemming: Drie meren
Doel: Ga naar een openbare kavel, in drie meren waar een boomring staat. Als je hierop klikt, is er maar 1 optie beschikbaar. Klik daarop en dan heb je het gehaald.

43/45: Ga vaak op vakantie
Bestemming: Willekeurig
Doel: je moet minstens 5 keer op vakantie geweest zijn

44/45: Slaap onder de sterren
Bestemming: Drie meren
Doel: Je moet naar die ene openbare kavel, waar ze al die tentjes hebben. Check daar in (gratis) en dan als je energie laag word, moet je in de tent gaan slapen om dit te voltooien

45/45: Raak dat doel
Bestemming: Drie meren
Doel: Je moet op een openbare kavel (dezelfde als waar je in die tentjes kunt slapen) met een bijl in de roos gooien. Dan heb je dit gehaald.

Terug naar “Sims 2 - Handleidingen & FAQ's”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast