Algemene zaken met betrekking tot dagboeken

Hier kan je zelf dagboeken bijhouden.
Gebruikersavatar
Sven
Forumbeheerder
Berichten: 2090
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 22:30
Contact:

Algemene zaken met betrekking tot dagboeken

Berichtdoor Sven » 17 Nov 2014, 22:51

Regels
Elk dagboek moet beschikken over een reactietopic en een dagboekentopic.
In het dagboekentopic maak je een inhoudsopgave. Als je het dagboek niet op de site gaat maken, plaats je voor elk hoofdstuk dus een link om het overzichtelijk te houden.

Dagboeken kan je ook op het forum maken. Je kan voor elk hoofdstuk/paragraaf een nieuw bericht plaatsen. Powerposten is dus wel toegestaan als je een dagboek bijhoudt!
Let er op dat je op het forum zelf maximaal 3 bijlagen kan toevoegen! Als je dus meer plaatjes wil toevoegen, gebruik dan TinyPic, Imgur of Lightshot. Als je andere programma's/sites weet mag je die ook gebruiken.

De dagboeken moeten enigszins normaal blijven. Hele erotische scènes of gewelddadige scènes zijn dan ook niet toegestaan. Als je Sims O jaa! doen, hou het dan beschaafd.

Als je een aankondiging doet voor een dagboek, zorg er dan voor dat je binnen twee weken begint met het dagboek! Overbodige aankondigingen worden verwijderd.

Als je reageert op iemand's dagboek, doe je dit met respect. We verwijderen berichten die aanvallend zijn en respectloos zijn, en je krijgt ook een notitie bij je naam! Dit lijkt me natuurlijk duidelijk.

Plaatjes die je post zijn door JOU gemaakt, en NIET door iemand anders! Zorg ervoor dat je alleen maar zelfgemaakte plaatjes gebruikt, en geen plaatjes die je van het internet hebt geplukt! Mocht je dit wel doen, zijn de gevolgen voor jou en NIET voor het forum!

We wensen iedereen heel veel schrijf- en leesplezier en we hopen dat er leuke verhalen gemaakt worden!

Het maken van dagboeken

Iedereen is vrij om een dagboek te maken, en iedereen is vrij om zelf te beslissen wat voor dagboek je wil maken.
We verzoeken iedereen het dagboek altijd af te maken, en niet voortijdig te stoppen! Het is heel jammer als een dagboek niet doorgaat. Als je toch wil stoppen doordat je te weinig lezers hebt of andere omstandigheden, stuur dan een PB naar een stafflid. Je dagboek wordt dan gesloten.

Hier zijn een paar soorten dagboeken (dit zijn maar een paar voorbeelden):
-Legacy: dit is een doel die je met jezelf aangaat, bijvoorbeeld de 10G legacy. Dit duurt vaak lang en kost veel tijd, maar zijn vaak populaire dagboeken. Op het internet staan heel veel legacy's.
-Verhalen: een gewoon verhaal over je Sims. Je kan veel verschillende vertelvormen kiezen, en dit is een hele vrije vorm van schrijven.
Mocht je een legacy/challenge willen starten, neem dan even hier een kijkje.
"καὶ θάνατος δὴ κατὰ ταὐτὰ ὁ μὲν κατὰ νόσους καὶ ὑπὸ τραυμάτων γιγνόμενος ἀλγεινὸς καὶ βίαιος, ὁ δὲ μετὰ γήρως ἰὼν ἐπὶ τέλος κατὰ φύσιν ἀπονώτατος τῶν θανάτων καὶ μᾶλλον μεθ᾽ ἡδονῆς γιγνόμενος ἢ λύπης." -Plato, Timaeus

Terug naar “Dagboeken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast