Sims 4 Ecologisch Leven

Alles over de uitbreidings pakketten (Expansion Packs) van de Sims 4
User avatar
tarac
Forumbeheerder
Posts: 4613
Joined: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by tarac »

Bee wrote: 07 Jun 2020, 14:03
Ivanaap wrote: 07 Jun 2020, 13:21
Bedankt voor de tip tarac! Ik kan alleen niks downloaden vanaf de stack storage, het bestand wilt niet openen. Niet in Chrome, explorer of firefox. Is het bestand ook in een ander formaat te downloaden ?
Het is een ingepakt bestand. Je moet het eerst uitpakken met 7zip of Winzip.
Ik denk dat hier bedoeld wordt dat Stack niet reageert. Probeer het nog eens want het lukt mij wel.
User avatar
Bee
Staflid
Posts: 3492
Joined: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Bee »

tarac wrote: 07 Jun 2020, 14:07
Bee wrote: 07 Jun 2020, 14:03
Ivanaap wrote: 07 Jun 2020, 13:21
Bedankt voor de tip tarac! Ik kan alleen niks downloaden vanaf de stack storage, het bestand wilt niet openen. Niet in Chrome, explorer of firefox. Is het bestand ook in een ander formaat te downloaden ?
Het is een ingepakt bestand. Je moet het eerst uitpakken met 7zip of Winzip.
Ik denk dat hier bedoeld wordt dat Stack niet reageert. Probeer het nog eens want het lukt mij wel.
Mij ook.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
User avatar
Ivanaap
Gebruiker
Posts: 24
Joined: 03 Jan 2015, 13:20
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Ivanaap »

tarac wrote: 07 Jun 2020, 14:07
Bee wrote: 07 Jun 2020, 14:03
Ivanaap wrote: 07 Jun 2020, 13:21
Bedankt voor de tip tarac! Ik kan alleen niks downloaden vanaf de stack storage, het bestand wilt niet openen. Niet in Chrome, explorer of firefox. Is het bestand ook in een ander formaat te downloaden ?
Het is een ingepakt bestand. Je moet het eerst uitpakken met 7zip of Winzip.
Ik denk dat hier bedoeld wordt dat Stack niet reageert. Probeer het nog eens want het lukt mij wel.
Dat bedoelde ik ja :knipoog: . Het werkt nog steeds niet bij mij, jammer. Ik wacht wel tot de all in one iso beschikbaar is dat is denk ik het makkelijkste. In ieder geval super bedankt voor de tips en alle hulp :ironie: :schaam:
User avatar
Ivanaap
Gebruiker
Posts: 24
Joined: 03 Jan 2015, 13:20
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Ivanaap »

Nou jullie raden het nooit.. het is gelukt!!! :O "
Na vele keren proberen. Dank jullie !
User avatar
tarac
Forumbeheerder
Posts: 4613
Joined: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by tarac »

Ivanaap wrote: 07 Jun 2020, 15:21 Nou jullie raden het nooit.. het is gelukt!!! :O "
Na vele keren proberen. Dank jullie !
Wat gaf nu uiteindelijk het gewenste resultaat ?
User avatar
Ivanaap
Gebruiker
Posts: 24
Joined: 03 Jan 2015, 13:20
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Ivanaap »

Ik heb de map eco leven naar de sims 4 map gesleept. Ik dacht dat deze alleen naar mijn sims 4 moest worden gekopieerd.
moest het blijkbaar nog in die map plaatsen.
Nowella
Gebruiker
Posts: 86
Joined: 15 Sep 2015, 19:55
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Nowella »

Ik heb ineens geen communitybord meer. Als ik erop klik bij ‘vereisten’ staat er: geen beschikbare opties (oid). Ik kan hem ook niet klonen op een al bestaand kavel. Is dit een bug ofzo die bij iemand bekend is?
User avatar
tarac
Forumbeheerder
Posts: 4613
Joined: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by tarac »

Heb je misschien recentelijk nieuwe mods gedownload/geïnstalleerd ?
Nowella
Gebruiker
Posts: 86
Joined: 15 Sep 2015, 19:55
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Nowella »

tarac wrote: 03 Feb 2021, 16:46 Heb je misschien recentelijk nieuwe mods gedownload/geïnstalleerd ?
Nee, ik gebruik geen mods in mijn spel..
User avatar
Bee
Staflid
Posts: 3492
Joined: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Bee »

Nowella wrote: 03 Feb 2021, 08:34 Ik heb ineens geen communitybord meer. Als ik erop klik bij ‘vereisten’ staat er: geen beschikbare opties (oid). Ik kan hem ook niet klonen op een al bestaand kavel. Is dit een bug ofzo die bij iemand bekend is?
Kun je het kavel opnieuw plaatsen? Dat wil nog wel eens helpen.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Nowella
Gebruiker
Posts: 86
Joined: 15 Sep 2015, 19:55
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Nowella »

Bee wrote: 05 Feb 2021, 12:20
Nowella wrote: 03 Feb 2021, 08:34 Ik heb ineens geen communitybord meer. Als ik erop klik bij ‘vereisten’ staat er: geen beschikbare opties (oid). Ik kan hem ook niet klonen op een al bestaand kavel. Is dit een bug ofzo die bij iemand bekend is?
Kun je het kavel opnieuw plaatsen? Dat wil nog wel eens helpen.
Ja dat heb ik geprobeerd, maar dat maakt niets uit. Het communitybord staat sowieso niet tussen mijn objecten, maakt niet uit op welk kavel ik kijk..
User avatar
Bee
Staflid
Posts: 3492
Joined: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Bee »

Welk kavel is het? Heb je het aangepast?
Als je een heel nieuw spel start is het dan terug? Anders zou je die op kunnen slaan in je bibliotheek en terug plaatsen.

NB Probeer anders eens de cheat bb.showhiddenobjects
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Nowella
Gebruiker
Posts: 86
Joined: 15 Sep 2015, 19:55
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Nowella »

Bee wrote: 05 Feb 2021, 20:55 Welk kavel is het? Heb je het aangepast?
Als je een heel nieuw spel start is het dan terug? Anders zou je die op kunnen slaan in je bibliotheek en terug plaatsen.

NB Probeer anders eens de cheat bb.showhiddenobjects
Elk communitykavel dat in Evergreen Harbor te vinden was :p Niet aangepast verder, alleen opgeslagen in de bibliotheek en ergens anders geplaatst. En als ik zelf een communitykavel from scratch bouw is hij ook niet te vinden.

Nieuw spel heb ik nog niet geprobeerd en de cheat ook niet, ga ik morgen even proberen!

Ik kan me trouwens herinneren dat hij eerst veranderd was in een groot kruis (in de catalogus) maar toen kon ik hem nog wel plaatsen. Na Paranormaal geinstalleerd te hebben is hij verdwenen (maar moet nog wel even bovenstaande dingen proberen dus..)
Nowella
Gebruiker
Posts: 86
Joined: 15 Sep 2015, 19:55
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Nowella »

Bee wrote: 05 Feb 2021, 20:55 Welk kavel is het? Heb je het aangepast?
Als je een heel nieuw spel start is het dan terug? Anders zou je die op kunnen slaan in je bibliotheek en terug plaatsen.

NB Probeer anders eens de cheat bb.showhiddenobjects
Heb alles geprobeerd wat jij zei, ook even alle CC eruit gehaald maar ik heb hem nog steeds niet.. Kan dus alleen al bestaande community kavels kopiëren en herplaatsen (dan is hij wel bruikbaar) maar kan zelf dus helaas geen nieuwe community kavels bouwen.
User avatar
Bee
Staflid
Posts: 3492
Joined: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Bee »

Nowella wrote: 07 Feb 2021, 14:20
Bee wrote: 05 Feb 2021, 20:55 Welk kavel is het? Heb je het aangepast?
Als je een heel nieuw spel start is het dan terug? Anders zou je die op kunnen slaan in je bibliotheek en terug plaatsen.

NB Probeer anders eens de cheat bb.showhiddenobjects
Heb alles geprobeerd wat jij zei, ook even alle CC eruit gehaald maar ik heb hem nog steeds niet.. Kan dus alleen al bestaande community kavels kopiëren en herplaatsen (dan is hij wel bruikbaar) maar kan zelf dus helaas geen nieuwe community kavels bouwen.
Het communityboard zou na het invoeren van de cheat zichtbaar moeten worden in de bouwcatalogus.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Nowella
Gebruiker
Posts: 86
Joined: 15 Sep 2015, 19:55
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Nowella »

Bee wrote: 07 Feb 2021, 18:08
Nowella wrote: 07 Feb 2021, 14:20
Bee wrote: 05 Feb 2021, 20:55 Welk kavel is het? Heb je het aangepast?
Als je een heel nieuw spel start is het dan terug? Anders zou je die op kunnen slaan in je bibliotheek en terug plaatsen.

NB Probeer anders eens de cheat bb.showhiddenobjects
Heb alles geprobeerd wat jij zei, ook even alle CC eruit gehaald maar ik heb hem nog steeds niet.. Kan dus alleen al bestaande community kavels kopiëren en herplaatsen (dan is hij wel bruikbaar) maar kan zelf dus helaas geen nieuwe community kavels bouwen.
Het communityboard zou na het invoeren van de cheat zichtbaar moeten worden in de bouwcatalogus.
Hmm, misschien beter kijken dan, komt hij dan gewoon tevoorschijn bij de communityvoorwerpen? Of moet ik dan eerst debug intypen?

Gebruik deze cheat niet zo vaak
User avatar
tarac
Forumbeheerder
Posts: 4613
Joined: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by tarac »

volgens mij moet je debug intikken.
Yla68
Gebruiker
Posts: 51
Joined: 03 Oct 2015, 20:02
Contact:

Re: Sims 4 Ecologisch Leven

Post by Yla68 »

Was ook op zoek naar het communitybord... nergens te vinden, ook niet in debug. Even online zitten zoeken en kwam de oplossing tegen.
https://sims4.crinrict.com/eng/2021/01/ ... uild-mode/

Heb het geprobeerd en het werkt :jazeker:
Post Reply

Return to “Sims 4 - Expansion Packs”