Wat gebeurt er allemaal op de Simsforum Server? Juni

Vind hier alle informatie over het project FreeSO, een poging om de Sims Online opnieuw op te starten. Ook vind je meer informatie over een server van Simsforum zelf.
Gebruikersavatar
Iemand1
Oud-staflid
Berichten: 94
Lid geworden op: 04 dec 2014, 16:17
Contacteer:

Wat gebeurt er allemaal op de Simsforum Server? Juni

Bericht door Iemand1 » 18 jun 2016, 18:11

Hallo allemaal! In dit kleine artikel worden dingen besproken over de Simsforum server, wat is er nieuw? Wat voor nieuwe gebouwen willen mensen graag? Enjoy :)

Nieuwe update 332 brengt nieuwe features naar de Simsforum server
Zoals jullie misschien al weten is de server vandaag naar een nieuwe update gegaan. Natuurlijk zijn er vooral veel bugfixes, maar er zijn ook enkele nieuwe features! Zo werken de muziekboxen nu goed en werken de carriereobjecten (waarover later meer)

Ook kan je tijdens het dansen nu ook verschillende danspasjes kiezen, maar er is ook een optie om je sim gewoon op de maat te laten dansen!
Afbeelding
Afbeelding
Zoals eerder gezegd werken de carriereobjecten nu ook. Dit zijn objecten die spelers samen kunnen gebruiken (door middel van een minigame) om zo geld te verdienen. Op dit moment geeft SimNatie ons, spelers, nog gratis geld. Maar wie weet hoe zit dat in de toekomst!

Club Drup opent de deuren
Spelers op de server zullen misschien al wel langer een dansvloer hebben zien staan op het dak van het cafe, nu is er ook een volmaakte dansclub! Laat je kunsten zien op de dansvloer van Club Drup met je vrienden, of speel zelf voor DJ!
Afbeelding
Afbeelding
Geen aanmelding meer nodig voor de Simsforum Sever.
De Simsforum server is nu voor iedereen toegankelijk. Dat betekend dat je geen contact meer hoeft op te nemen met mij om een account aan te maken. Als je wilt kopen en bouwen moet je echter nog steeds contact met mij opnemen over het stuk land dat je wilt etc. Zo kunnen wij beter beeld houden op alles en ingrijpen indien nodig :) Het ip komt te staan in het servertopic :)

:!: Het feit dat je geen account meer bij ons hoeft te maken betekend niet dat je volledig onzichtbaar bent, als je acties doet die tegen de regels zijn kunnen er nog steeds bans vallen, we vertrouwen jullie echter er op dat jullie de server een leuke plaats houden! :D
Afbeelding
Vragen over de Simsforum server? Stuur me gerust een PB!
Plaats reactie

Terug naar “Overige Sims-spellen - Sims Online”