Verhalenreeks - Cheats

Hier kan je vragen stellen met betrekking tot de Sims Verhalen-reeks.
Gebruikersavatar
CSimsss
Oud-staflid
Berichten: 229
Lid geworden op: 16 nov 2014, 20:29
Contacteer:

Verhalenreeks - Cheats

Bericht door CSimsss »

Geplaatst door fran op het oude forum

Hierbij de cheats waarvan bekend is dat ze werken bij de verhalen (eiland-, levens- en dierenverhalen)

De cheats werken alleen als je 'vrij speelt' en dus niet bij de opdrachten!!!

Bekende cheats in de verhalen reeks:

Open het cheatvenster (Ctrl + Shift + C) en typ de gewenste cheat in.

kaching: voeg 1.000 Simdollar toe aan je kas.

motherlode: voeg 50.000 Simdollar toe aan je kas.

help: een lijst van alle cheats in het spel.

help [cheatnaam]: specifieke informatie over de betreffende cheat.

exit: het cheatvenster sluiten.

expand:het cheatvenster groter of kleiner te maken.

maxmotives je sims behoeften balkjes helemaal groen maken

moveObjects on/off: heft de plaatsingsbeperking op voor alle voorwerpen in de standen 'Kopen' en 'Bouwen'. Heft de beperkingen van het handje op voor voorwerpen die in gebruik zijn of die je gewoonlijk niet kunt verplaatsen. Het is bekend dat er problemen kunnen ontstaan met spelelementen, de routes die kunnen worden afgelegd, verborgen voorwerpen, enz. Denk eraan dat je met deze cheat voorwerpen kunt verwijderen die je gewoonlijk niet zou kunnen verwijderen, zoals Sims, de brievenbus en de vuilnisbak. Als je deze voorwerpen verwijdert, kun je ze nooit meer terugkrijgen, dus wees voorzichtig!

unlockcareerrewards
Alle carriere beloningen meteen beschikbaar maken.

snap objectstogrid false De vierkante vakjes 'uitschakelen' bij het plaatsen van meubels of bouwen. zo kan je je meubeltjes neerzetten waar je ook maar wilt.

freewill false Geen vrije wil meer voor je sims.

aging -on/off: voorkomt dat Sims ouder worden. Dit kan de zorgvuldig uitgebalanceerde gameplay verstoren en Pietje zal nooit volwassen worden, dus ga ook voorzichtig met deze cheat om.

autoPatch -on/off: met deze cheat kun je op de hoogte blijven van beschikbare updates voor De Sims(tm) Levensverhalen. Kies voor 'autoPatch on' en ga naar 'Aangepast materiaal' (het sneeuwvlokje op het besturingspaneel in de buurt). Als er een update is, wordt je gevraagd of je 'm wilt downloaden.

slowMotion [value]: voor de slowMotion-cheat moet je een waarde invullen voor de snelheid (bijvoorbeeld slowMotion 4). Deze waarde heeft een bereik van 0 tot 8, waarbij 0 normale snelheid is en 8 de langzaamste snelheid.

boolProp enablePostProcessing true/false: maakt het gebruik van postprocessing cheats mogelijk (zie verderop). Denk eraan dat je een grafische kaart nodig hebt die pixel shaders ondersteunt om deze cheat te kunnen gebruiken. Als je de cheat gebruikt terwijl je geen pixel shaders hebt, wordt het scherm waarschijnlijk gedeeltelijk zwart. Schakel de cheat uit om het beeld te herstellen. Als je deze cheat activeert en er wordt een filmpje afgespeeld, kun je ook tegen ongewenste grafische storingen aanlopen.

bloom [r g b x] (rgb is kleur) (x is de hoeveelheid waas) [0.0 - 1.0]: deze cheat zorgt voor een wazig effect, zoals een flashback-moment in een tv-serie. De cheat boolProp enablePostProcessing moet op 'true' staan om deze cheat te laten werken.

De cheat boolProp enablePostProcessing moet op 'true' staan om deze cheats te laten werken :

vignette [centerX centerY X] (X is de vignet-factor) [0.0 - 1.0]: zorgt voor een vervloeiend effect vanaf het gespecificeerde punt. Met 'vignette 0.5 0.5 0.5' krijg je een vervaagd effect aan de rand van het scherm. 'Vignette 0.5 0.5 1.0' is maximale wazigheid aan de rand.

filmGrain [val] [0.0-1.0]: deze cheat maakt het scherm korrelig.

letterBox [val] [0.0-0.4]: creëert een naamplaatje-effect op het scherm.

Bron: http://www.tarac.nl
Afbeelding
The road is long, we carry on, try to have fun in the meantime
Plaats reactie

Terug naar “Overige Sims-spellen - Verhalen-reeks”